Whisky for alle i Oslo

Lørdag 13. oktober kl. 16 åpnes dørene nok en gang på Abildsø Folkets Hus for en fire timers whiskymesse. 

Her vil et bredt utvalg av whisky være til salgs for en rimelig penge. Ca. 50 forskjellige typer av single malts vil være tilgjengelig, de aller fleste fra Skottland, og i mange forskjellige prisklasser.

Arrangementet heter Whisky for Alle noe som selvfølgelig betyr at alle er hjertelig velkommen, fra noviser til eksperter. Meningen med denne messen er at så mange som mulig skal få anledning til å lukte og smake på det store mangfoldet som finnes av denne edle drikk.

Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk whiskyforbund og klubbene Cellar Boys Whisky Society, Gifte Menn med Single Malt og Oslo Whisky Detachment – som står for gjennomføringen.

Både klubber, Norsk whiskyforbund og leverandør vil holde korte innlegg underveis.

Det blir salg av pølser og kaffe, samt et lotteri hvor gevinsten er skotsk, sterk og deilig. En whiskybok selges til messepris. Og skulle dette heller ikke være nok, så har vi en avtale med Dr. Jekyll’s Pub i Klingenberggata om svært hyggelige priser på et utvalg av spennende varer.

Arrangementet foregår på Abildsø Folkets Hus, Smedbergveien 5, 1187 Oslo.
Inngangsbilletten koster kr 300,- og inkluderer 10 bonger som kan brukes til kjøp av whisky. 

Beløpet innbetales til kontonummer 97101379624 eller Vipps’es til Jan Seglem på nr. 91101351. Frist for innbetaling er mandag 8. oktober. Merk innbetalingen med navn og WfA.

Påmelding etter mandag 8. oktober koster 350 kr.

Veibeskrivelse til Folkets Hus: http://www.utleiefolketshus.no/index.php/nb/veibeskrivelse


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *