Whisky for alle i Oslo

Lørdag 20. januar kl. 13 åpner vi dørene nok en gang på Abildsø Folkets Hus for en 4 timers whiskymesse. Her vil et bredt utvalg av whisky, denne gangen også med irsk, være til salgs for en rimelig penge. Ca. 75 ulike typer av single malts vil være tilgjengelig, de aller fleste fra Skottland, og i mange forskjellige prisklasser.

Arrangementet heter Whisky for Alle og som navnet tilsier, her er alle hjertelig velkommen, fra noviser til eksperter. Formålet med messen er at så mange som mulig skal få anledning til å lukte og smake på det store mangfoldet som finnes av denne edle drikk.

Gjennomføringen av arrangementet er et samarbeid mellom whiskyklubbene Cellar Boys Whisky Society, Gifte Menn med Single Malt og Oslo Whisky Detachment. Alle klubbene er medlem i Norsk whiskyforbund.
I tillegg vil leverandøren Daracha, samt whiskyguruene Eric «Cadus» Laetare og Harald «9 liv» Ratvik være til stede og bidra med sitt spennende utvalg og sin gode kompetanse.

Det blir livemusikk, utlodning og kanskje noen whiskyhistorier, og for de som trenger å slappe av litt ekstra blir det salg av pølser og kaffe. Det vil selvfølgelig være mulighet for å kjøpe flere whiskybonger dersom fristelsene og tørsten skulle bli for stor. 5 bonger selges for 100 kr.

Arrangementet vil foregå på Abildsø Folkets Hus, Smedbergveien 5, 1187 Oslo.

Inngangsbilletten koster kr 350,- og inkluderer 10 bonger som kan brukes til kjøp av whisky. Beløpet innbetales til kontonummer 97101379624 eller vipses til Jan Seglem på 91101351. Merk innbetalingen med navn og WfA.

Veibeskrivelse til Folkets Hus: https://www.utleiefolketshus.no/veibeskrivelse

Vi håper å treffe mange blide og positive gjester på Abildsø lørdag 20. januar.
Vel møtt og Sláinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *