Vellykket whiskycruise på Krøderen

Malt Whisky Norefjell tok med påmeldte gjester på whiskycruise på Krøderen tidlig i juni.

“Vi som bor i Krødsherad, er heldig som har både et vakkert fjell (Norefjell) og Krøderfjorden. Her har vi også en lokal båt som brukes til forskjellige turer, MS Kryllingen“, forteller Arnfinn Stake i arrangørklubben.

Denne gang var Eric Laetare fra Cadus hyret inn for å holde smakingen. Det var 45 plasser til denne turen – som ble fullbooket tidlig.
Turen begynte på Sole gjestegård, hvor de fleste fikk seg en øl i sola.
Båtturen tok tre timer.

På båten så ble det smaking av sju whiskier fra Eric. Daftmill summer 2011, Glen Mor Longmorn 24, fra Paloma-serien ble det Linkwood 14, Benrinnes 13, Craigellachie 13, Ardmore 12 og Caol Ila 12. Alle ble veldig godt tatt imot.

“Vi rakk også å by på en liten fra vår egen samling. Hvor gjestene da fikk smake Hiernagla sin andre whisky Torfæus og vår egen tapning fra Lindores Abbey”, forteller Stake.

Han finner det veldig gledelig at det var drevne folk fra whiskyklubber og folk som var mer ferske. Det deltok tre stykker fra Sunnmøre som hadde tatt turen hit ens ærend.

Kvelden ble avsluttet med middag på Sole gjestegård. Malt Whisky Norefjell er veldig glade for å bidra til økt oppmerksomhet og støtte til whiskyaktører, produsenter osv. Vi er opptatt av felleskap og opplevelser og er derfor veldig takknemlige til alle som deltok og bidro på andre måter. Og ikke minst for skrytet vi fikk i etterkant.

Vi gleder oss til nye arrangementer, både her oppe og hos andre klubber.
Takk og god sommer til alle sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *