Travel festivalhøst

Med høst kommer whiskyfestivaler. Det er mye bra å velge blant. Her nevnes de der Whiskyforbundet har en finger med i spillet.

Malt Whisky Norefjell frister med smak fra egenimportert fat 25. november

Noresund: Vår driftige medlemsklubb Malt Whisky Norefjell arrangerer festival lørdag 25. november. Det skjer i Noresund.

Arnfinn Stake forteller at det legges opp til tre mesterklasser og en julebordsbuffet med innlagt quiz og kåringer. 

Flere norske destillerier har meldt sin ankomst, blant dem Myken, Aurora og Hiernagla. Det blir også anledning til å smake fagprøver fra Feddie distillery.

Stake frister også med smaking av klubbens seneste import, en tapning fra Lindores Abbey.

Det settes et tak på 140 deltakere. Først til mølle.

Mer detaljert informasjon sendes også til klubbkontaktene i alle våre medlemsklubber.

Tunsberg whiskyfestival skjer 7. oktober

Tønsberg: Den tradisjonsrike Tunsberg whiskyfestival (den tolvte i rekken) skjer lørdag 7. oktober. Det er ingen grunn til å tro at festivalen blir mindre interessant enn tidligere år.

Les mer her: https://tunsbergwhiskyfestival.no/

NB. Kvelden før, fredag 6. oktober holdes Norsk whiskyforbunds årsmøte i Tønsberg. Mer info kommer.

Robin Laing besøker Nærbø 27. oktober

Jæren: Sammen med whiskyimportøren Daracha og Callum Berney, arrangerer Jærens æverdige forening for uisge beathas fremme en mesterklasse med smaking av 10 whiskyer fra ulike steder i verden. Dette skjer fredag 27.10 kl. 19:00 i Nærbø samfunnshus.

billetter fås her: https://jaerenforening.ticketco.events/no/nb/e/masterclass_en_oppdagelsesreise_i_whisky_med_callum_berney

Også i Sandnes skjer det smaking 27. oktober

Sandnes: Sandnes whiskyklubb får besøk av trubaduren Robin Laing 27. oktober. Han skal selvsagt spille sine whiskysanger foruten å holde smakingen. Info kommer på Sandnes whiskyklubbs Facebook.

Hiernagla destilleriet ligger utenfor Haugesund

Haugesund: Haugaland whiskylaug skal i samarbeid med Forbundet lage en helaften på Hiernagla destilleriet utenfor Haugesund. Målet er at det også skal startes ytterligere en whiskyklubb på Haugalandet.

Dette skjer i 13. oktober. Mer info kommer senere. 

One thought on “Travel festivalhøst”

  1. Kan legge til at vi har en svært hyggelig pris på masterclassene der dere er med på alle tre til 600kr. Også gode priser på julebordet med overnatting. Tror det kan bli en veldig hyggelig og sosial dag/kveld. Håper vi ser mange av dere på Sole gjestegård!

    Ellers så planlegger noen av oss å ta turen til Tunsberg Whiskyfestival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *