Stor whiskyhøst i vente

Whiskyentusiaster har mye å glede seg til. Først og fremst, to flotte whiskyfestivaler i oktober, Tunsberg whiskyfestival og Fagmessa på Jæren. Og ikke glem, Whiskyforbundets årsmøte.

For å ta det kronologisk. Den 8. oktober braker det løs i Tønsberg hvor Tunsberg whiskylaug holder sin ellevte whiskyfestival. Deltakerne kan velge blant en rekke mesterklasser, samt besøke rikholdige stands. En av dem er Whiskyforbundets. Vi er selvfølgelig på plass. Les mer her https://tunsbergwhiskyfestival.no/

Den 21. oktober holdes årsmøtet i Norsk whiskyforbund. Det skjer på Nærbø på Jæren. Klubbene får egen innkalling til dette i nær framtid. Men kryss gjerne av datoen.

Dagen etter, den 22. oktober, går Fagmessen i regi av Jærens ærverdige forening for uisge beathas fremme av stabelen. Den første fagmessa foregikk i 2006. Årets utgave inneholder også en rekke mesterklasser og stands fra leverandørene, samt Norsk whiskyforbund. Ikke bli overrasket om det serveres haggis akkompagnert av et mannskor. Les mer om fagmessen her https://whiskyklubben.no/whiskyfagmessen/

Vi kan røpe at mannen bak årets tapning for Norsk whiskyforbund, Stephen Mathis (Single malt dreams) dukker opp i flere sammenhenger i høst. Kom og hør om hans single malt-drømmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *