Smak årets tapning på årsmøtet

Vi har forlenget fristen for å melde seg på årsmøtet til 1. oktober. Til årsmøtet har vi fått tilsendt et eksemplar av årets tapning, Bunnahabhain. Tapningen er ellers forsinket til november.

Etiketten til Norsk whiskyforbunds tapning #9.

Her er påmeldingslenken til årsmøtet: https://forms.gle/utMj7Sds2PoPR4yW6

Årsmøtet inneholder i tillegg en presentasjon av og smaking med en ny whiskyaktør, Cadus. Etter årsmøtet er deltakerne invitert med på Tunsberg whiskylaugs middag, inkl en spennende smaking. Det kan være lurt å stille på årsmøtet, sier nå vi.

Årets tapning var planlagt å være på plass for henting på Vinmonopolet før årsmøtet. Vi er også rammet av de mange transportforsinkelsene i Skottland. Flere whiskyaktører opplever dette.

Transporten fra Bunnahabhain til Claxtons – hvor fatet blir flasket – ble utsatt to ganger. Enden på historien er at den blir tilgjengelig på et Pol nær deg i november.

Den gode nyheten er at fatstyrken som ble antydet tidligere, 55 prosent ABV, er korrigert til 57,4 prosent ABV. Mer for pengene altså.

Vi beklager forsinkelsen. Vi har presset på det vi kan og gjør det fortsatt. Derfor har vi fått tilsendt et par samples – tappet fra fatet 21. september ute på Islay. Denne drammen blir servert på årsmøtet til de som møter opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *