Ny frist for bestilling

Vi inviterer dere igjen til å bli med på Norsk whiskyforbunds eksklusive reise med forbundstapninger. Siste eksklusive tapning for medlemmene før jubileumsåret 2024 er en Islay-whisky, Bunnahabhain Moine single cask (peated).

Eivind Mikkelsen i styret besøkte nylig Islay og smakte søsterfatet til årets taping for NWF.

Vi har fått noen tilbakemeldinger på at beskjeden ikke har nådd alle medlemmene. Vi har derfor forhandlet fram utvidet bestillingstid. Ny frist for å bestille årets tapning er 21. august.  

Ansvarlig kontaktperson i hver klubb har fått all informasjon om tapningen og om hvordan dere bestiller. Det følger en lenke og passord for å utføre det. Så enkelt at selv far kan få det til.

Whisky-verden har utvilsomt endret seg de siste årene. Det er vanskeligere å finne det «riktige» fatet. Prisene på whisky har generelt sett gått opp. I tillegg lider vi i Norge av en svakere krone.

Dere medlemmer svarte i en medlemsundersøkelse for noen måneder tilbake at dere ønsker en peated forbundstapning i år.

Vi i styret har jobbet intenst med å skaffe våre medlemmer en super whisky som årets tapning. Den ønsker vi selvsagt størst mulig oppslutning om. Vi gleder oss til å servere den som åpningsdram på årsmøtet og på regionale minimesser.

Den koster mer enn vanlig, ja. Men vi mener dette er en milepæl i vår rekke av eksklusive tapninger, den niende i rekken. Vi søker whiskyer som er litt ekstra, en du skal huske mer enn en middle-of-the-road-whisky. Da dette fatet dukket opp, så slo vi til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *