Innholdsrik Tønsberg-helg

Styret har gleden av å invitere til årsmøte. Det skjer i Tønsberg 1. oktober.

Den etterfølgende dag går Tunsberg whiskyfestival av stabelen, og der bidrar Norsk whiskyforbund med egen stand at vi står ansvarlig for to mesterklasser.

En lenke for påmelding med ulike “moduler” legges ut i løpet av én dag eller to. Som deltaker på årsmøtet nyter du godt av tilbud på Tunsberg whiskyfestival.

Kom til Tønsberg 1. oktober. En lenke for påmelding med ulike “moduler” legges ut i løpet av én dag eller to. Som deltaker på årsmøtet nyter du godt av tilbud på Tunsberg whiskyfestival.

Vi håper å se mange av dere fysisk til stede i Tønsberg. Vi planlegger også å overføre årsmøtet via Teams for de som ikke har anledning til å komme til Tønsberg. Frist for påmelding settes til 18. september. 

Merk at hvis det blir eventuelle begrensinger i antall som kan delta på grunn av pandemien, så er det er først til mølla som gjelder. Skulle det skje, blir betalinger selvsagt refundert for dem som ikke får plass.

Årsmøtet inneholder tradisjonell velkomstdram samt en fin dram til under kulturinnslaget.Etter årsmøtet har dere anledning til å delta på Tunsberg whiskylaugs middag og smaking. Sånn bare for å gjøre en helaften ut av det. Årsmøtedeltakere får også spesialpris til festivalen lørdag.

Tunsberg whiskylaug har ordnet hyggelige priser på Oseberg-hotellet. Klubbkontakten din har fått informasjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *