Glenfarclas-smaking i Tønsberg

Tunsberg whiskylaug arrangerte i dag en Glenfarclas smaking. Da de hadde noen tilgjengelige plasser, inviterte de naboklubber i Norsk whiskyforbund til å melde seg på. Dette er et typisk eksempel på hvordan vi ønsker at forbundets kontaktnett skal fungere. Det kan jo også føre til at det er lettere å trekke til seg ambassadører / importører, da det er flere potensielle deltagere. Well done Tunsberg whiskylaug!

Myriam Mackenzie skulle opprinnelig holde smakingen sammen med Jon Bertelsen. Hun har veldig nylig sluttet i Glenfarclas, men inn kommer isteden en strålende Katie Groves som hennes erstatter som brand ambassador. Dette var hennes første smaking i jobben , men det er tydelig at hun har gjort dette før og at hun har en forkjærlighet for Glenfarclas. Jon er bestandig bra, og sammen med whisky fra Glenfarclas måtte dette bli en super kveld.

img_20161108_204801

Og til slutt må vi alle sørge for nok salg til at 21 åringen forblir på basisutvalget. Det er eneste mulighet for at denne kan beholde en unaturlig lav pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *