Whiskylegenden Frank McHardy holder en eksklusiv smaking med Campbeltown-whiskyer og annet hos Berentsens destilleri – og det er 30 billetter tilgjengelig.
McHardy har lang fartstid som Distillery manager hos Springbank og var en drivkraft for oppstart av det tilstøtende destilleriet Glengyle for ti år siden. Han har også vært konsulent, mentor og Master distiller for Berentsens i Egersund.
Til smakingen den 27. april har han med seg et utvalg whiskyer fra blant annet Campbeltown (Springbank, Longrow og Hazelburn) og skal lose deltakerne gjennom smakene han har utviklet gjennom 37 år. I tillegg blir det smaking av eksklusive fatprøver fra Berentsens Vardberg whisky. Det er fortsatt litt uklart hvilke whiskyer han tar med.
Etter smakingen blir det anledning til å oppleve det nye besøks- og smakssenteret hos Berentsen, og ta en prat med ham og mesterdestillatør Hans Brandstätter samt eierne av Berentsen.
Påmelding skjer per epost til booking@berentsens.no