Bunna – sent men godt

Årets tapning, Bunnahabhain 11yo single cask er endelig tappet på flasker, har fått påsatt vår egen etikett og er pakket og gjort klar for transport til Norge. Nå gjenstår transporten med skip fra Glasgow til Norge.

Så snart whiskyen har ankommet lager i Norge kan importøren Daracha regne ut hva som blir restbetalingen pr flaske, inklusive alle avgifter.

Når vi i styret får polets varenummer sender vi pr e-post polets bestillingsskjema delvis utfylt til hver enkelt av dere som har bestilt. Der vil det blant annet stå restbeløpet dere må betale på polet, og på hvilket Vinmonopol dere kan skal hente varen på.

Deltakerne på vårt årsmøte i Tønsberg 6. oktober fikk smake whiskyen fra en sampleflaske, og gav god tilbakemelding på den. Det ble solgt 157 flasker. Bestillingen er lukket.  

Først må vi fra forbundet sin side få beklage at whiskyen vi bestilte i mai i år fortsatt ikke er på plass i Norge til dere. Den største forsinkelsen har vært transporten fra øya Islay til firmaet Claxston`s utenfor Glasgow. Dette tok nesten fire måneder. Deretter har resten gått raskere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *